To πιο νόστιμο και ελαφρύ «παγωτό» φράουλα- μπανάνα. Χωρίς ζάχαρη, χωρίς γάλα, χωρίς λιπαρά
[ad_1]
Στην Αμερική είναι γνωστό με το όνομα Nana Icecream, σημασία όμως δεν έχει πως λέγεται, αλλά ότι είναι μία πανέξυπνη λύση για να καλύψεις την ανάγκη σου για γλυκό, τρώγοντας παγωτό, χωρίς ζάχαρη, χωρίς θερμίδες και χωρίς λιπαρά.
Είναι ό,τι πιο εύκολο μπορείς να φανταστείς και απίστευτα γρήγορο!
Υλικά : ( δύο μερίδες)
3 μέτριες μπανάνες, ώριμες.
6-7 φράουλες καλά πλυμένες
1-2 κουταλιές σούπες γάλα καρύδας
1 κγ μέλι ή σιρόπι αγάβης
( μπορείτε διπλασιάζοντας τα υλικά να φτιάξετε περισσότερο παγωτό και να το φυλάξετε στην κατάψυξη)
Εκτέλεση:
Κόβετε σε μικρά κομμάτια τις μπανάνες και τις φράουλες και τις βάζετε στην κατάψυξη για να παγώσουν.
Όταν έρθει η ώρα για να φτιάξετε το παγωτό σας, βγάζετε τα φρούτα από την κατάψυξη και αφήνετε να φύγει η πρώτη ψύξη, ειδικά αν ο καταψύκτης σας είναι πολύ δυνατός.
Βάζετε τα φρούτα μέσα στο μπλέντερ. Καλύτερα να μην είναι χειρός για να γίνει πιο εύκολα η πολτοποίηση. Προσθέστε το γάλα, και το μέλι και χτυπάτε καλά μέχρι να έχετε ένα κρεμώδες αποτέλεσμα που θα σας θυμίζει παγωτό.
Σερβίρετε αμέσως, ενώ μπορείτε να γαρνίρετε με λίγα κομμάτια φρέσκων φρούτων, ή με γκράνολα, ξηρούς καρπούς, ακόμα και τσιπς σοκολάτας, αναλόγως το γούστο και τις ανάγκες σας.
Τέλειο για τις λιγούρες, ιδανικό για παιδιά, έξυπνη ιδέα για κάποιον που θέλει γλυκό!
[ad_2]
Source link