Παγωτό με... μελάνι σουπιάς!

Παγωτό με... μελάνι σουπιάς!

UPD 13:16 Δημιουργία 04/09/18, 13:55

Την ιδέα να δώσει μια πιο... θαλασσινή υφή στην αγαπημένη βανίλια είχε ένας σοκολατοποιός στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, Ντέβον Τζέιμς Ρόμπερτς (Devon James Roberts) από τη μικρή πόλη St. George, στην Πολιτεία της Γιούτα, παρουσίασε από την εταιρεία ζαχαροπλαστικής του ένα κατάμαυρο παγωτό το οποίο βάφτισε «Sailor's Vanilla» (Βανίλια του Ναύτη).

Η γεύση προκύπτει από ένα παράδοξο συστατικό της συνταγής: το μελάνι καλαμαριού (που είναι ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμο από το γνωστό μελάνι σουπιάς).
Στη «Βανίλια του Ναύτη» προφανώς και γευόμαστε βανίλια, αλλά επιπλέον και κάτι αλμυρό, κάτι που παραπέμπει σε θάλασσα.
Εάν έχετε περιέργεια να το δοκιμάσετε όμως μπορείτε να το κάνετε μόνο με παραγγελία μέσω του ιστότοπού του, καθώς πρόσφατα έκλεισε το κατάστημά του.

Αν σου άρεσε κάνε